Voor de wijnliefhebber

In het najaar van 2011 zag AAZ Wijnen het licht. Gedreven door nieuwsgierigheid en met interesse voor de veelzijdige herkomst van wijn wordt sindsdien gezocht naar wijnen van bijzondere oorsprong. Niet alleen uit minder bekende landen en regio’s, maar ook naar al die bijzondere druivensoorten waarvan wijn gemaakt wordt. Niet voor niets is ons motto voor de avontuurlijke wijnliefhebber, want bij ons is bijzonder heel gewoon.

Druivensoorten

Sauvignon, chardonnay, merlot, cabernet, syrah  …. Wie kent ze niet, de internationale druivensoorten. Elke supermarkt of slijter heeft ze in tientallen varianten uit de hele wereld in het schap staan. Bij veel restaurants zijn dit de huiswijnen. Maar wist je dat er meer dan 1.300 druivensoorten bestaan waarvan wijn gemaakt wordt? Maakt dit je nieuwsgierig, dan ben je bij AAZ Wijnen aan het goede adres.

Wij zijn importeur van een aantal zeer mooie wijnhuizen. Daarnaast voeren we allerlei bijzondere wijnen uit het assortiment van andere importeurs.

Winkel

Deze en andere wijnen zijn te koop in onze wijnwinkel De Proeftafel, Rozenstraat 15a, 3702VK  Zeist. Hier vind je daarover wat meer informatie.

Webshop

Woon je niet in de buurt, maar ben je geïnteresseerd in onze wijnen? Via de webshop www.DeProeftafel.nl leveren wij aan huis.

Op de hoogte blijven?

We organiseren regelmatig grote en kleine proeverijen, soms zelfs een wijncursus of een bijzonder diner in restaurants in de buurt. Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Blog

Vind je het leuk om meer over wijn te lezen? Volg ons blog met nieuws, prikkelende stellingen en recepten.

Handel & Horeca

Verkoop je zelf wijn in de winkel of heb je een restaurant of wijnbar? Kijk dan op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *